Home » Over Ons

Over Ons

Onze juwelierswinkel bestaat ondertussen al ruim 38 jaar. Een brede en toegankelijke collectie is waar wij om bekend staan, tegen een redelijke prijs. Hierdoor hebben wij voor elke portemonnee wel een geschikt sieraad, passend bij de gelegenheid. Naast de vaste collecties zijn wij ook in staat om reparaties uit te voeren. Dankzij een eigen werkplaats en edelsmid kan uw sieraad weer gerepareerd, maar ook verwerkt, worden naar wens.

In de loop der jaren hebben wij naast de juwelierszaak een showroom voor klokken ingericht. Vanuit een persoonlijke passie is dit ondertussen uitgebreid naar een indrukwekkende collectie aan klokken en barometers. Zeldzaam, maar nog zeldzamer is onze eigen werkplaats waar zowel antieke als hedendaagse klokken in alle soorten en maten hersteld kunnen worden. Een specialisme wat nog maar weinigen uitvoeren, en waar we dus trots op zijn!

Beide winkels liggen naast elkaar in het centrum van Leerdam. Heeft u speciale wensen of bent u naar een bijzonder item op zoek? Neem dan vooraf contact met ons op via tel. 0345-612410.